21.12.2010

Epäonnistunutta taiteilua

Eli tänään asiakkaan kynsiin tuli wnb nailartia vapaalla kädellä - ei voi siis odottaa mitään hienoa...



Kuten voitte huomata, kuvista ei taas saa mitään selvää. Oli taas niin kiire ottaa kuvat. Viivoja on paksuja ja ohuita, vinoja ja röpelöisiä... Suunnitelma päässäni näytti paremmalta kun tämä tulos :D

Kynsissä alla käytetty Miss Selenen 154 (joutui laittamaan 2 kerrosta), kaksi valkoista viivaa on tehty Rimmelin Nail tip whitenerillä ja musta viiva päällä H&M Moonless night. Viivojen tekemisessä käytin ohut kärkistä sivellintä, mutta en mä tällä vapinakädellä saanut mitään sieviä viivoja :) No, ensi kerralla paremmin!

Sitten toinen juttu! Äiti oli kiva ja sanoi mulle "Nooh, kun sun kynsikamat on siinä esillä niin kai sulle on pakko antaa sun yks joululahja jo nyt" ja lähti hakeen yläkerrasta jotain. Sitten äippä palas tämmönen käsissään!


Ikioma työkalupakki! Anteeksi, korjaan. Kynsipakki! :) Sain kaikki kynsilakat, geelit ja strassit sun muut tonne hyvin ja tilaa jäi vielä uusille tulokkaille ;) Olihan mulla hetken käytössä poikaystävän vanha työkalupakki, mutta se oli liian pieni ja se pääsi uuteen kotiin Suvin luo.

Huomenna on viimenen työpäivä ja sitten alkaa ansaittu joululoma! Torstaina sitten teen joulukynnet itelleni, joten sitä postausta ootellessa - Heido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti