30.12.2010

Sinne meni

Mulla meni lopullisesti hermo niiden tippuilevien kynsien kanssa joten revin ne pois. Olis edes vähän lohduttanu jos edes yksi kynsi olis pysyny tiukasti, mutta kaikki sai irti liiankin helposti.. Omat kynteni näyttää kyllä erittäin hyvältä tällä hetkellä....
Paksuutta ei ole yhtään ja taipuilee minne sattuu. Ja on muuten kipeät.. En enää yöllä jaksanut alkaa tekemään uusia geelikynsiä (mutta en halunnut esiintyä näillä kynsillä julkisesti :D) joten laitoin pelkän lakan ja päälle kerroksen uv -topcoatia.



Lakkana kaksi kerrosta Dependin 199. Nimettömiin laitoin ensimmäistä kertaa elämässäni itse konad kuviot, ankkuri laatasta BM08.

Annoin poikaystäväni valita että minkä kuvion laittaisin nimettömiin. Ensin tuli ehdotukseksi mansikka - sanoin että liian kesäinen. Sitten leppäkerttu - sanoin samaa. No sitten tuli tämä ankkuri ja päätin että no antaa olla, kun en näitä kauaa pidä kynsissäni :)

Ja nyt mulla alkaa kova kynsien kasvatus ja kovetus!!! Laitan geelikynnet vasta sitten kun on ihan pakko. Siihen hommaan ostin kovettavan mömmön ja esittelen sitä seuraavassa postauksessa, jossa näytän myös loput ostokseni! :)

2 kommenttia:

  1. Jos tekis oman kynnen geelauksen sun kynsiin niin vois tulla tukea ja suojaa siitä geelistä kasvatuksen ajaksi herkille kynsille....

    VastaaPoista
  2. Oon yrittäny sillä tyylillä tehdä tässä parin kuukauden ajan, mutta kynsi ei vaan vahvistu :/ Ajattelin että hetken hengähdystauko tekis hyvää.

    VastaaPoista