20.2.2011

Pop Glam

Testasin ensimmäistä kertaa Oriflamelta tilattua lakkaa! Mutta petyin..


Ensimmäinen kerros, kynsi näkyi vielä kokonaan alta eikä väriä näkynyt missään. Oli muuten todella vaikea havainnollistaa näillä kuvilla sitä värin määrää ja läpinäkyvyyttä, mutta vähän ylimuokkasin värejä että edes jotain näkyisi :)


Toinen kerros, väriä tuli jo vähän mutta ei peittänyt vieläkään.


Kolmas kerros. Nyt väriä oli jo vähän paremmin mutta silti näkyi omaa kynttä alta :( En jaksanut enää laittaa neljättä kerrosta vaikka sen se olisi ehkä tarvinnut. Sivellin oli hyvä, sai tasaista jälkeä, mutta lakkaa tuli todella vähän kerralla :sSalamalla otetussa kuvassa lakka näyttää aika hyvältä, mutta todellisuudessa se ei sitä ollut :/ Siispä koristelin ensimmäistä kertaa fimoilla seuraavana päivänä että saisin huomion pois läpinäkyvyydestä!


Nämä ei kyllä kauaa ollut kynsissä, mutta tulipahan kokeiltua! Lakassa on kyllä kivoja vivahteita jotka välkkyy kun valo osuu kynteen oikeassa kulmassa :)

3 kommenttia:

 1. En ole kyllä yhtään yllättynyt ettei Oriflamen kynsilakka vastannut odotuksiasi.
  Kokemuksesta voin sanoa, että joskus testailemani Oriflamen luomiväritkin tuottivat pettymyksen eikä niissä ollut YHTÄÄN väripigmenttiä. Illasta ei edes huomannut laittaneensa minkäänlaista luomiväriä :D
  No mutta tässä taas huomataan, että kyllä se laatu ratkaisee!

  VastaaPoista
 2. No niin kyllä huomataan! Jotkut (harvat ja valitut) Oriflamen tuotteet on kyllä mulle korvaamattomia, mutta ei ole ensimmäinen kerta kun joudun pettymään :(

  VastaaPoista
 3. :) Ja itse olen varsinkin tykännyt Oriflamen käsivoiteista ja kuorinnoista jotka saavat kädet niin pehmeiksi!

  VastaaPoista