26.1.2011

Niskasta kiinni

Päätin että nyt loppu tämmönen lusmuilu ja teen postauksen! (Asiaanhan ei tietystikkään vaikuttanut se että oon sairaslomalla enkä keksi muuta tekemistä...)

Eilen väänsin itselleni ranskikset. Ne ei kyllä onnistunu mitenkään hyvin, tein niin kiireellä... Tuntuu että ne lähtee ihan parin päivän sisään. Mutta tämän näköistä sain aikaiseksi.





Aurinko paistaa niin kovasti että kaks viimeistä kuvaa on siunattu sen valolla! Käytin noihin kärkiin ihan valkoista geeliä ja etusormessa ja nimettömässä on vaaleanpunaisia timangeja, muissa hopeita. Ja nimettömissä joka toinen on sydän. Vaikkei sitä oikein huomaa. Harmittaa kun en tehnyt siistimpää työtä, nää olisin voinu pitää pidemmänkin aikaa. Nää näyttää ihan kivoilta kun vilkasee, mutta kauemmin tuijottaessa huomaa että nää on jo melkein irti ja ihan hutiloitu :( Kaipasin niin kovasti pitkiä kynsiä, nyt tunnen olevani taas kokonainen ;)

Tänään tulee asiakas ja huomenna toinen, niistä siis postaukset tulossa!

4 kommenttia:

  1. Siis, teetkö sä tällasia jollekin toiselle? Ei millään pahalla, mutta kannattaa ensin opetella. Harjoitella vaikka harjoittelusormiin tms. Nuo ei ole hienot :/

    VastaaPoista
  2. Tosiaan, geeli ei saa mennä tolleen kynsinauhoille. Ja ekasta kuvasta huomaa, että kynnet ovat aivan liian paksut :/

    VastaaPoista
  3. Juu kyllä teen, ja tiedän että epäonnistun välillä, mutta eikö se ole ihan inhimillistä välillä mokata? Harjoitus tekee mestarin, enkä voi ikinä oppia jos en kellekkään tee :)

    VastaaPoista
  4. Virheistä oppii, totta! :) Mutta tosiaan, kynnet kestävät paremmin kun ne eivät mene kynsinauhoille --> kynnen alle menee ilmaa --> irtoaa :)

    VastaaPoista