5.2.2011

Casuelle

Vaikka täällä on taas ollut vähän hiljaisempaa, en ole menettänyt kynsi-intoa! Kuten Suvin postauksesta voitte lukea, hän vinkkasi minulle Vapaa-Valinnan neon lakoista. Mukaani siis tarttui tämä kaksikko:

Vasemmalta oikealle Yellow Bikini ja Lime Green With Envy. Noi oli semmoset 'pakko saada' -värit, jotka vielä uupuu mun kynsilakkakasasta! Kesällä siis näitä värejä näkee ainakin meikäläisen kynsissä :)

Kuvassa oikealla Oriflamelta tilattu Pop Glam, jonka tilasin myös tässä vähän aika sitten! Suvi sanoi että 'ihan sun näkönen lakka', niin se oli pakko ottaa - ihan vaan sen takia :D

Äiti yllätti mut kun tulin töistä. 'Mä ostin sulle jotain!' lause on niin outo äidin suusta (ei kuulemma osaa ikinä valkata mitään, mistä tykkäisin), ja pöydällä odottikin Vapaa-Valinnasta myöskin hommattu lakka!


Casuelle lakka (nro 47?) on kylmän kultainen, joka peittää itseasiassa todella hyvin! Yksi kerros riittää tuon näköiseen lopputulokseen. Kunnolla tuosta väristä ei saa kuvissa selvää, livenä se on metallinhohtoinen ja herkullinen! Kultainen ja tummansininen alkaa olla ne värit mitä kehun ja ostan eniten, hmm.. :)

2 kommenttia: