10.2.2011

Voi ei tätä hiljaisuutta

Meinaan hiljaisuutta täällä blogissa. Olen kyllä taas kynsiä tehnyt mutta en vain tajua laittaa niitä tänne!! No nyt tulee sitten kolmen kopla :)
Tein ystävälleni tämmöiset hempeät kynnet :) Hän ei muuten koskaan käytä kynsilakkaa eikä meikkiä - semmoinen elovena tyttö ;) Tällä kertaa hän kuitenkin innostui ja samalla juoruja vaihdellen väsersin (näköjään hieman sotkuisesti..) kynnet. Lakkana Models Ownin Pastel Pink, ja kuvio painettu Konadin omalla valkoisella laatasta BM21. Nimettömissä pienet vaaleanpunaiset timantit.
Itselläni ei ollut kauaa kynsissä nämä, en jaksanut toteuttaa kynsiä loppuun asti ja niistä jäikin jotenkin keskeneräisen näköiset! Näissäkin lakkana Pastel Pink, kuviot Konadin valkoisella ja pinkillä lakoilla laatoista BM05, -06 ja -08. Tykkäsin eniten noista peukaloiden kukkasista!Tällä hetkellä kynsissä komeilee tämän näköiset kynnet. Pahoitteluni kynsinauhojen kiiltämisestä, olin juuri laittanut kynsinauhaöljyä :3 Lakkana Rimmelin I <3 Lasting Finish 080 Black Cab. Kuviot on painettu pinkillä Konadin lakalla laatasta BM21. Ja kyllä, se on oikeasti pinkillä painettu, mutta väri näyttää.. Hmm.. No ei ainakaan pinkiltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti