7.12.2010

2 vauvaa!

Oho, uloshan on satanu lunta ihan hirveesti! En ehtiny koko työpäivän aikana kurkkaamaan ulos, ja huomasin asian vasta lähtiessäni käveleen kotiin. Nyt on hyvä vähän rentoutua glögin kera (ja ehkä vähän karkkienkin), ennen kun asiakas tulee korjauttaan kynnet :)


Mutta nyt pääasiaan, josta vähän vihjailin jo otsikossa.. ;) Ruokatunnilla mä satuin ihan vahingossa eksymään Seppälään ja sinne kynsilakkojen sekaan. Piristin työpäivääni ostamalla 2 uutta lakkavauvaa! :)


Olisin taas löytänyt ainakin 10 eri lakkaa, mutta budjetin takia mukaan tarttui vaan kaksi. Vasemmalla Miss Selene 154 ja oikealla Wild and Crazy Summer neon.

Toivottavasti tämä Selenen lakka olisi peittävä, sillä punainen glitter Selene tuotti suuren pettymyksen.. Luulin sitä peittäväksi ja "kokonaan glitteriseksi", mutta kokeillessani se oli läpinäkyvä, jossa oli yksi kimalle tuolla ja toinen täällä?? Luulin saavani hienot joulukynnet jouluaatoksi, mutta nyt täytyy käyttää varasuunnitelmaa. Näette tämän varasuunnitelmani sitten lähempänä joulua.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti