6.9.2011

Ei vielä syksyä..

.. en halua luopua vielä kesälakoista. Mä oon vähän semmonen että kesällä räikeitä ja 'kesäisiä' värejä ja sit syksy ja talvi vedellään tummemmilla :D (paitsi että ei kannattais uhota, jos innostunkin käyttään kirkkaita synkkänä päivänä..) Nää tais olla viimeiset kesälakkaukset mitä tein tänä vuonna, ainakin kun ulos katsoo. Alkaa jo puut kellastuun siihen malliin että tekee mieli käyttää yhtä lakkaa... Siitä lisää sitten joskus ;)

Mutta takaisin niihin kesäisiin kynsiin. Yllä olevassa kuvassa 2 kerrosta Wild and Crazyn Baffin Bayta.
Tässä kuvassa päälle lisätty yksi kerros H&M Happily ever after. Käytin kesäloman aikana todella monta kertaa pelkästään näitä kahta lakkaa päällekkäin, niistä tulee yhdessä vaan niin upea väri.Sitten lisäsin vielä viivat Delia artin valkoisella ja viivojen keskelle oranssit tähdet.Tykkään tosta väristä tosi paljon. Se ei kyllä kuvissa näytä yhtä kivalta kun livenä.. Mitäs te tykkätte, näin kuvan perusteella? :) Ja jos sinä omistat juuri nämä kaksi lakkaa niin mä käsken testata niitä päällekkäin, jos et sitä vielä ole tehnyt!!!

2 kommenttia:

 1. Hei, jos olet kiinnostunut kynsikoristeista ja –tarvikkeista, olen sulkemassa vanhaa maahantuontiyritystäni, ja myyn nyt tuotteet erittäin edullisesti pois! Voit ottaa yhteyttä bluelagoon.sini@gmail.com jos haluat lisätietoa!
  Ystävällisin terveisin,
  Sini
  blogibluelagoon.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kynsilakka :) käy muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

  VastaaPoista