4.9.2011

Inspiraatiota

Olin jo pari päivää mielessäni pyöritellyt yhtä kuvaa. Kyseinen kuva onkin tämä. Mmeri osallistui näillä kynsillä My Dream Nailsin arvontaan ja rakastuin näihin. Ihanan hillityt mutta silti täynnä jujuja. Tiesin että jos lähden toteuttaan noin vaikeeta ja pitkää manikyyriä niin mulla menee hermo ennen puoltaväliä, joten piti keksiä helpompi versio. En ole vielä hyvä käsinmaalaja, joten senkin takia piti keksiä joku mun taitoihin sopivampi. Sain sitten äitin kynnet käytettäväkseni ja taiteilin jotakin tällaista :)


Tavallinen ranskis, nimettömiin wannabe kukkaset, strassit keskustaan ja dotting toolilla muutamat pisteet koristelemattomiin kynsiin - siinä se! Ja äiti tykkäs tosi paljon. Nyt se varjelee noita ja ihastelee aina kun sattuu katsoon käsiinsä :D Tuli hyvä mieli kun toinen innostu niin kovasti.


Mitäs tykkäätte? Itseasiassa nää oli helpot tehdä, haluaisin itellenikin tämäntyyliset, mutta kun mun kynnet on tällä hetkellä niin nysät huonokuntosuuden takia, ettei ranskis näyttäis miltään :/ Haluaisiko joku tutoa näistä? :) Se olisikin ensimmäiseni.

Lakkoina käytin:
- Depend kynnenkovettaja
- H&M Pink Mist
- H&M White
- Delia art valkonen
- H&M Wawawoom
- Konad Top coat
(+ läpinäkyvät strassit)

2 kommenttia: