2.9.2011

Lempiblogeja

En oo nyt tehny muutamaan päivään kynsiä kiireiden takia, eikä oikein ole tullut ostettuakaan mitään niin ajattelin vähän höpötellä ja esitellä muutaman ihan lempiblogini :) Olen vielä kaupan päälle kipeänä, joten aikaa löytyy tämmösien tekemiseen - kerrankin! Luen tosi montaa eri blogia päivittäin ja odotankin aina innolla uusia postauksia. Kaikki lukemani blogit pystyy katsomaan profiilista, ehkä sieltä löytyy myös sinun blogisi vaikka sitä en tässä nyt mainitsekkaan! Lisäksi luen lähes jokaista indiedaysin blogia, vaikkei niitä listassa näykkään :)

Mitään tarkempaa esittelyä en tee, ja tämänkin idean keksin ihan omaksi huvikseni - kukaan ei ole pyytänyt että esittelisin heidän blogejaan :) Ja en ikinä osaisi laittaa näitä mihinkään paremmuus järjestykseen, eli nyt tulee ihan aakkosjärjestyksessä!


Charming Nails
Tätä blogia olen seurannut jo todella kauan. Hän postaa tasaisesti ja eniten seurailen kynsiin liittyviä juttuja. Taitavaa käsinmaalausta sekä paljon kynsilakkojen esittelyjä.
Olen saanut hyviä vinkkejä kyseiseltä bloggaajalta ja mietinkin että tilaisin hänen nimikkolaattansa itselleni. Lisätietoa laatasta löydät siitä täältä ja täältä.


Classy Over Trashy (entinen My things and thoughts)

Upea valokuvaaja ja omaperäisen tyylin omaava Oona. Vaikuttaa mahtavalta tyypiltä ja on aina ilo lukea hänen elämästä. Ja kuten hän mainitseekin, uuden alotuksen myötä hän keskittyy jakamaan niitä asioita mitkä haluaa jakaa.


Focus on Fashion

Tätäkin blogia olen lukenut jo kauan. Yksi harvoista bloggaajista jotka saa minut aidosti hymyilemään päättömillä ja oikeasti hauskoilla jutuillansa! Tykkään todella paljon hänen tyylistään ja monesti kuolaankin hänen vaatteitaan.


Haidi
Todella kaunis Haidi on myös todella hyvä valokuvaamisessa kameran molemmilla puolilla. Hän ei turhia höpöttele vaan antaa kuvien puhua puolestansa :) Lisää tietoja hänestä täällä.


Passion for Nails
Kaverini pitämä kynsiblogi on ollut kanssa 'pakko lukee jos olis uus postaus' -listalla jo kauan. Vähän vähemmän kun hänen kanssa ehtii pitämään yhteyttä, niin sieltä voi kätevästi lukea hänen uusimmat kuulumiset :) Terkkuja Suvi!


Playing Dress Up
Mä oon yks niistä jotka ei osaa mennä kirppikselle etsimään tosissaan mitään vaatetta. Mutta Milla löytää joka kerta upeita löytöjä. Hän on vielä tosi hyvä korjailemaan vaatteita ja muutenki muokkailemaan niitä omannäköiseksensä. Ja kaupan päälle uskomattoman nätti, päivänasu kuvia on kiva katsella :)


Tosiaan tässä oli vain murto-osa niistä blogeista mitä luen! Ja en tarkoita että kenenkään blogi olisi parempi kuin toisen, se on ihan postauksesta kiinni. Jonain päivänä toisella on mielenkiintoisempi aihe kun toisella jne. :) Olisin halunnut laittaa kuvia näistä blogeista, mutta en uskalla alkaa uhmaamaan kopioimalla niitä salaa :D

Nyt haluaisinkin että linkittäisitte omia tai teidän lempiblogejanne minulle, palan halusta saada uusia seurattavia! Harvemmin etsin tarkoituksella uusia löytöjä, joskus niitä sattuu vain eteeni ja kiinnostun, joten nyt tarvitsen teidän apuanne uusien blogien löytämisessä! :)

Ps. Mulla palaa käpy tän bloggerin kirjoitusjutun kanssa. Koko ajan saa olla korjailemassa. Oonko ainoo?

2 kommenttia:

  1. Tuntuu jotenkin tosi hölmöltä laittaa oma blogi, kun luetteloimasi blogit ovat hiukan eri kaliberia kuin omani. Mutta ajattelin jos haluat kurkata, niin tälläinen löytyy minulta. Melkoisen hakusessa vielä, että mistä kirjottaisin. Mutta että tälläistä röpellystä löytyy :)

    http://lifeofbambi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Nyt on pakko myöntää, että jäin blogiisi koukkuun.. :)

    VastaaPoista